duminică, 1 iulie 2012

Jocuri geografie

Jocuri geografie

Ideea acestui blog mi-a venit din dorinta de a face ceva util pentru elevi. Avand in vedere ca geografia este o stiinta care presupune retinerea multor denumiri, vin in ajutorul elevilor cu un set de jocuri de geografie. Astfel prin joc ei vor reusi sa retina mai repede denumirea si localizarea anumitor unitati de relief, a raurilor, a oraselor si a altor obiective ce vor face obiectul unor  jocuri de geografie.
Blogul Jocuri geografie isi propune sa creeze o baza vasta de jocuri, unde elevii sa isi poata dezvolta abilitati si deprinderi. Vor fi jocuri de geografie utile celor care dau bacalaureatul de geografie , dar si jocuri distractive pe tema geografica.

De ce Jocuri Geografie?
Consider ca aceste jocuri gratuite de geografie sunt utile elevilor si ii poate ajuta in demersul lor de invatare. Dupa ce vor  juca aceste jocuri online vor observa ca  acumuleaza treptat  un bagaj de cunostinte, fara sa depuna un efort prea mare. Traversam vremuri in care calculatorul e "parte din noi" asa ca aceste jocuri  gratuite vor fi binevenite.

E de ajuns sa joc aceste jocuri pentru a lua nota mare la geografie?
Categoric nu. Trebuie sa imbini jocul cu studiul individual si cu exercitiile . Aceste jocuri de geografie vor reusi sa acopere doar o parte din nevoile tale geogarfice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu